Opleiding

Drummer en/of klassiek slagwerker worden?
Al jaren worden er slagwerklessen verzorgd door Drumfactory slagwerkscholen. De slagwerkopleiding, zoals deze wordt verzorgd, is geheel voorzien van het nieuwste lesplan. De inrichting van de lessen zijn volledig afgestemd op de tegenwoordige behoefte en interesse van de leerling(e). De leerling(e) stelt namelijk zijn of haar slagwerkopleiding, na een of twee basisjaren, geheel zelf samen! Indien gekozen wordt voor de slagwerkensemble- of orkestopleiding kan na 2 of 3 jaar een landelijk erkent diploma worden behaald. Deze slagwerkopleiding wordt geheel volgens de nieuwe Slagwerk Opleiding Modulair (S.O.M.) gedoceerd. De benodigde muziektheorie is geïntegreerd binnen de slagwerklessen en sluit naadloos aan op de praktijklessen.

Vele leerlingen gingen jou voor!
Zo hebben vele leerlingen van verschillende slagwerkgroepen en muziekverenigingen hun opleiding bij ons genoten. Ook verschillende drummers van lokale en internationale bands volgden of volgen nog steeds de opleiding via de slagwerkschool van Drumfactory. Enkele voormalige leerlingen hebben hun slagwerkstudie inmiddels een vervolg gegeven aan een van de landelijke conservatoria.

Voor wie is deze opleiding?
Eenieder die interesse heeft in welke vorm van slagwerk dan ook. Er wordt geen vooropleiding gevraagd, AMV is dus niet verplicht. Wel is er een leeftijdsgrens van minimaal 7 jaar aan verbonden. Ook volwassenen die altijd al eens hebben willen drummen zijn van harte welkom. De lessen worden 1 keer per week gegeven. Via internet worden elke week de prestaties, oefeningen etc bijgehouden en naar betreffende leerling gemaild.

Maak kennis met Drumfactory en meld je aan voor een gratis proefles! Voor meer informatie kijkt u op www.slagwerkschool.nl